Jouw Event verdient een mooie reportage!

Ben je op zoek naar een ervaren eventfotograaf die jouw speciale gelegenheid prachtig kan vastleggen? Dan ben je bij Ad van Koppen Fotografie aan het juiste adres. Ik leg elk evenement, receptie of feest met veel enthousiasme en professionaliteit vast, zodat je achteraf volop kunt nagenieten van de mooie herinneringen.

Als eventfotograaf heb ik de expertise en ervaring om de sfeer en emotie van jouw gelegenheid op de juiste manier te vangen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijk of een verjaardagsfeest, ik leg alle bijzondere momenten vast op de gevoelige plaat. Mijn fotografie is altijd spontaan, ongedwongen en oprecht. Zo krijg je een prachtige herinnering aan jouw evenement.

Met mijn oog voor detail en gevoel voor compositie creëer ik foto’s die de juiste sfeer uitstralen. Ik werk met geavanceerde apparatuur en technieken om de beste resultaten te bereiken. Bovendien werk ik nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat ik jouw visie en wensen volledig begrijp.

Als eventfotograaf zorg ik ervoor dat ik onopvallend aanwezig ben en dat ik de gebeurtenissen vastleg zonder deze te verstoren. Zo kan je ontspannen genieten van jouw evenement terwijl ik zorg dat de bijzondere momenten worden vastgelegd.

Ben je op zoek naar een professionele eventfotograaf die jouw speciale gelegenheid prachtig kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op met Ad van Koppen Fotografie om te bespreken hoe ik jouw evenement onvergetelijk kan maken.

All Connected Makro Dordrecht 32
Haringparty Makro Dordrecht 14 6 2017 kf 16
Nederland leest voor ondernemers 21
Scooter verloting bij de Makro in Dordrecht
Open Coffee Drechtsteden 14
All Connected in Cascade 14

Mijn naam is Ad van Koppen. Ik ben freelance fotograaf.

Sinds 2016 help ik ondernemers met het verbeelden van henzelf én hun bedrijf.
Dit onder andere door hun zakelijke events te fotograferen.
Ik onderscheid mij hierin door, zo onzichtbaar mogelijk, het event mooi zichtbaar te maken. Door mij in te schakelen heb je een mooie herinnering aan jouw event.
Ik kom graag met mijn camera naar je receptie, feest en bedrijfsuitje.

Profielfoto Ad 15 12 2019

“Ad is sinds een jaar actief lid van de Netwerk Community rondom Makro Dordrecht. Als fotograaf is zijn bijdrage heel groot. Ik ben enorm blij met de reportages die Ad ‘schiet’. Hij weet als geen ander de momenten vast te leggen die er toe doen.

Daarnaast heb ik persoonlijk ook een aantal keer met Ad gewerkt, Ad is een fijne fotograaf om mee te werken, is geduldig en weet hoe hij zijn ‘model’ weg moet zetten om ‘die ene’ foto te kunnen maken.

Ik ben trots op het feit dat het Netwerkplein in Dordrecht werk van Ad tentoon mag stellen. Onze gasten staan regelmatig met bewondering te kijken naar de fotoshow die wij draaien op 1 van onze beeldschermen.

Ad ik hoop dat we nog veel samen kunnen doen!”

Anasha van Tooren

Host Netwerkplein, Makro Dordrecht en Breda

Open Coffee Van Nelle Fabriek op 11 februari 2020.

error: Content is protected !!