Jouw Event verdient een mooie reportage!

Je evenementen scherp vastleggen op de gevoelige plaat is nog niet zo gemakkelijk. Met een telefoon kun je minder lichtsituaties de baas dan met een professionele camera. Mijn camera gaat met je mee naar recepties, feesten en bedrijfsuitjes. Om scherpere foto’s te maken die je kunt gebruiken voor je website, personeelsblaadje of social media.

All Connected Makro Dordrecht 32
Haringparty Makro Dordrecht 14 6 2017 kf 16
Nederland leest voor ondernemers 21
Scooter verloting bij de Makro in Dordrecht
Open Coffee Drechtsteden 14
All Connected in Cascade 14

Mijn naam is Ad van Koppen. Ik ben freelance fotograaf.

Sinds 2016 help ik ondernemers met het verbeelden van henzelf én hun bedrijf.
Dit onder andere door hun zakelijke events te fotograferen.
Ik onderscheid mij hierin door, zo onzichtbaar mogelijk, het event mooi zichtbaar te maken. Door mij in te schakelen heb je een mooie herinnering aan jouw event.
Ik kom graag met mijn camera naar je receptie, feest en bedrijfsuitje.

Profielfoto Ad 15 12 2019

“Ad is sinds een jaar actief lid van de Netwerk Community rondom Makro Dordrecht. Als fotograaf is zijn bijdrage heel groot. Ik ben enorm blij met de reportages die Ad ‘schiet’. Hij weet als geen ander de momenten vast te leggen die er toe doen.

Daarnaast heb ik persoonlijk ook een aantal keer met Ad gewerkt, Ad is een fijne fotograaf om mee te werken, is geduldig en weet hoe hij zijn ‘model’ weg moet zetten om ‘die ene’ foto te kunnen maken.

Ik ben trots op het feit dat het Netwerkplein in Dordrecht werk van Ad tentoon mag stellen. Onze gasten staan regelmatig met bewondering te kijken naar de fotoshow die wij draaien op 1 van onze beeldschermen.

Ad ik hoop dat we nog veel samen kunnen doen!”

Anasha van Tooren

Host Netwerkplein, Makro Dordrecht en Breda

Open Coffee Van Nelle Fabriek op 11 februari 2020.

error: Content is protected !!