Oude foto’s herstellen / Digitaliseren / Retoucheren / Restaureren van oude foto’s

Bij Ad van Koppen Fotografie, het bedrijf van een ervaren fotograaf met een passie voor het herstellen van oude foto’s, ben je aan het juiste adres als jouw kostbare oude foto’s beschadigd zijn of verkleurd door de tand des tijds. De expertise en geavanceerde fotobewerkingssoftware van deze professional zorgen ervoor dat jouw dierbare herinneringen weer tot leven komen. Of het nu gaat om scheuren, krassen, vlekken of verkleuring, jouw oude foto’s worden hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

Bij Ad van Koppen Fotografie wordt de herstelservice op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en wordt er nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Er wordt altijd rekening gehouden met de originele stijl en kwaliteit van de foto, zodat de geschiedenis en sentimentele waarde van de foto behouden blijven.

Het is begrijpelijk dat jouw oude foto’s van onschatbare waarde zijn en daarom behandelt Ad van Koppen Fotografie ze met de grootste zorg. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de originele foto’s niet beschadigd raken tijdens het restauratieproces. Het resultaat wordt afgeleverd op hoogwaardig fotopapier, aluminium, canvas of digitaal formaat, zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele service voor het herstellen van oude foto’s, dan ben je bij Ad van Koppen Fotografie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe jouw oude foto’s weer nieuw leven kunnen krijgen.

Heb je dozen of albums vol met oude foto’s? Of één speciale foto van een dierbare en die foto is vergeeld of beschadigd. Deze foto kan ik voor je inscannen (digitaliseren) en weer herstellen. Je kunt de foto’s gewoon in het album laten zitten. 

Foto ingelijst en achter glasDigitale resultaat

“Wij wilden een foto in laten scannen, maar kreeg bij andere fotografen het antwoord dat het niet mogelijk was om dat formaat in te scannen. Ad bedacht bij het horen van de vraag meteen een oplossing en heeft de foto prachtig gerestaureerd!”

Chermaine Tel

Wat kan ik allemaal herstellen:

 • Krassen en vlekken verwijderen
 • Scheurtjes en vouwen herstellen
 • Ontbrekende delen reconstrueren
 • Inkleuren zwart-wit foto’s
 • Verbeteren van de kleur en scherpte
 • Compositie en uitsnede aanpassen
 • Vergroten van kleine beelden

Werkwijze:

 1. Jij zorgt dat de foto bij mij komt. Dat kan per mail, post of je kunt hem ook zelf langsbrengen.
 2. Ik maak (vrijblijvend) een prijsopgave.
 3. Jij geeft mij de opdracht.
 4. Ik ga met je foto aan de slag. Ik stuur je het resultaat ter goedkeuring. Hierin maak ik een watermerk.
 5. Als je blij bent met het resultaat betaal je het afgesproken bedrag.
 6. Ik lever de foto zonder watermerk.
 7. Je haalt het origineel weer op of ik stuur het per post. Mijn prijzen zijn excl. verzendkosten!

Professionele blik, mooi resultaat van opkrikken oude foto tot print op aluminium.

Maurik van Haagen

Docteraat diner Ankie juni 1952 originele scanDocteraat diner Ankie juni 1952 opgeleverd

“Na het overlijden van mijn oma wachtte ons de gigantische taak om haar fotoarchief digitaal te maken, om zo nog lang te kunnen bewaren.

Hiervoor hebben we de hulp van Ad ingeschakeld. Het resultaat is geweldig.

Foto’s die je uit een fotoboek scheurt worden gewoon prachtige digitale exemplaren, alles met een duidelijke naam zodat het gemakkelijk terug te vinden is. Ook de fotos met een vouw erin of hele oude exemplaren die zwaar beschadigd waren.

Ad heeft alles prachtig en op een heel natuurlijke manier opgepoetst. Ook heeft Ad ons goed ondersteund bij het maken van de keuzes in de fotos uit haar enorme archief, om er zo voor te zorgen dat we een mooie en behapbare collectie over hebben gehouden.

Ik kan iedereen van harte aanraden om met Ad samen te werken!”

Marre Smit

Meer voorbeelden

Het origineel voor het Herstellen van oude foto's
Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
Het origineel voor het Herstellen van oude foto's
Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
Het origineel voor het Herstellen van oude foto's
Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
Het origineel voor het Herstellen van oude foto's
Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
Het origineel voor het Herstellen van oude foto's
Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
Het origineel voor het Herstellen van oude foto's Het resultaat van het Herstellen van oude foto's Het origineel voor het Herstellen van oude foto's Het resultaat van het Herstellen van oude foto's Het origineel voor het Herstellen van oude foto's Het resultaat van het Herstellen van oude foto's Het origineel voor het Herstellen van oude foto's Het resultaat van het Herstellen van oude foto's Het origineel voor het Herstellen van oude foto's Het resultaat van het Herstellen van oude foto's
error: Content is protected !!