Digitaliseren / Bewerken / Restaureren van oude foto’s

Heb je dozen of albums vol met oude foto’s? Of één speciale foto van een dierbare en die foto is vergeeld of beschadigd. Deze foto kan ik voor je inscannen (digitaliseren) en weer herstellen. Je kunt de foto’s gewoon in het album laten zitten. 

Foto ingelijst en achter glas

Digitale resultaat

Werkwijze:

  1. Jij zorgt dat de foto bij mij komt. Dat kan per mail, post of je kunt hem ook zelf langsbrengen.
  2. Ik maak (vrijblijvend) een prijsopgave.
  3. Jij geeft mij de opdracht.
  4. Ik ga met je foto aan de slag. Ik stuur je het resultaat ter goedkeuring. Hierin maak ik een watermerk.
  5. Als je blij bent met het resultaat betaal je het afgesproken bedrag.
  6. Ik lever de foto zonder watermerk.
  7. Je haalt het origineel weer op of ik stuur het per post. Mijn prijzen zijn excl. verzendkosten!

“Wij wilden een foto in laten scannen, maar kreeg bij andere fotografen het antwoord dat het niet mogelijk was om dat formaat in te scannen. Ad bedacht bij het horen van de vraag meteen een oplossing en heeft de foto prachtig gerestaureerd!”

Chermaine Tel

Voorbeelden

Foto ingelijst en achter glas
Digitale resultaat
Sander Dijkshoorn aangeleverd
Sander Dijkshoorn opgeleverd
SONY DSC
SONY DSC
Dhr. de Klerk aangeleverd
Dhr. de Klerk opgeleverd
Foto ingelijst en achter glas Digitale resultaat Sander Dijkshoorn aangeleverd Sander Dijkshoorn opgeleverd SONY DSC SONY DSC Dhr. de Klerk aangeleverd Dhr. de Klerk opgeleverd
error: Content is protected !!