Workshop: “Ik wil mijn camera beter leren kennen”

Je hebt een prachtige camera met veel mogelijkheden maar meestal staat de stand op automatisch (of de “P” van Paniek) omdat het allemaal zo ingewikkeld lijkt.

Herken je dit?

Ik heb weer een datum geprikt voor mijn workshop in de Biesbosch op 8 juli 2022 vanaf 13:00 uur.

Tijdens deze workshop leg ik je uit welke instellingen er zijn en waar je ze het beste voor kunt gebruiken.

Voor degenen die al wel wat meer thuis zijn heb ik nog meer hints en tips waardoor je de mogelijkheden van je camera optimaal kunt benutten.

Wil jij straks ook mooiere foto’s maken met jouw camera? Foto’s waar je, iedere keer als je er naar kijkt, blij van wordt?

De workshop gaat door met minimaal 3 deelnemers. Er kunnen zich maximaal 6 personen inschrijven.

 

Jouw investering is €  95,= incl. BTW

Biesbosch
Biesbosch

“Ik ben met mijn spiegelreflexcamera samen met Ad op pad geweest in de Hollandse Biesbosch, ik fotografeerde altijd op de volautomatische P-stand. Ad heeft me uitgelegd welke andere mogelijkheden er zijn om te fotograferen en zelf meer de regie te voeren over hoe ik wil dat de foto eruit moet komen te zien. Ad doet dat op een geduldige en leuke wijze, hij geeft tips en trucs die meteen resultaat opleveren. Ad legt ook veel uit wat betreft compositie en leert je anders kijken naar de omgeving. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met Ad op pad. Wat mij betreft echt een aanrader, je gaat beter fotograferen en daardoor wordt het leuker om met je camera op pad te gaan!

Marcel van Veldhoven

Eventmanager, De Broekriem

error: Content is protected !!