Wil jij een foto uit Barendrecht, een foto uit Rotterdam, een foto uit Zwitserland, een Landschapsfoto of een Infraroodfoto aan jouw muur….

Wil jij ook zo’n mooie foto aan jouw muur?
Ik kan mijn foto’s voor je af laten drukken op Aluminium Dibond, Acrylglas, Canvas, XPozer, Fotopapier, Hout (multiplex of vurenhout), Staal, Akoestisch doek of Behang. Ik kan ze ook in laten lijsten in Zwart hout, Koloniaal bruin hout, Wit hout, Naturel hout of in Aluminium.

Jij hebt al een fotoprint op A4 vanaf €  14,= (incl. BTW en gratis verzending).

Sinds enkele weken hebben wij een prachtige foto van Rotterdam boven onze bank hangen. Deze is gedrukt op aluminium. Echt super mooi! Buiten het feit dat hij een absolute top fotograaf is hebben wij Ad ervaren als vriendelijk en zeer correct met erg veel geduld om aan al onze wensen te voldoen. Wij bevelen hem zeker aan!

Hilda Korbijn

Teamleidster Klant Contact Center

Kies uit een categorie:

Barendrecht

Rotterdam

Zwitserland

Landschappen

Infrarood

Heb jij niet gevonden wat jij zoekt?

Heb jij op mijn Social media kanalen een andere foto gezien waar jij een print van wil of heb je een speciaal verzoek?

of…

Mis jij bijvoorbeeld de skyline van ‘s-Hertogenbosch of Schiedam? Deze maak ik graag voor jou! Stuur mij dan een berichtje via onderstaande knop. Dat kan natuurlijk ook een avond/nachtfoto zijn of een infraroodfoto.

“We hebben de Skyline van Rotterdam in onze woonkamer hangen, foto van Ad van Koppen (met xposer ophangsysteem). Staat prachtig! We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het is dan ook een prachtige foto. Ad heeft hem zelf bij ons thuis gebracht en opgehangen ? We zijn er erg blij mee, Ad!”

Diana van der Meer - Metzelaar

Wiskundig adviseur

Illustraties voor jouw website

Een website aankleden met beelden kan lastig zijn. Verrijk jouw boodschap op je website met uniek beeldmateriaal. Laat de stockfoto’s in de digitale doos en kies voor eigen beeldmateriaal. Het maakt jouw website origineel en krachtig. Het verbeeldt jou en jouw bedrijf. De juiste foto’s kunnen jouw klanten verleiden tot een aankoop.

Translate »