Nu we allemaal min of meer verplicht meer tijd in ons huis doorbrengen is het tijd om eens rond te kijken of er ergens wat meer sfeer past.

Valt die ene witte muur je nu pas goed op? Misschien past daar een mooie vakantiefoto op of die ene prachtige foto waaraan je zulke mooie herinneringen hebt.

Blader eens door je foto’s en als je een mooie hebt gevonden kan ik deze voor jou bewerken en af laten drukken op canvas, Xpozer of aluminium.

Alaska origineel voor blogAlaska bewerkt voor blog
Deze zomer zijn wij op vakantie geweest in Canada, met nieuwe fotoapparatuur. Vooraf hebben we overlegd met Ad over filters en het bestandsformaat (RAW), zodat hij foto’s optimaal zou kunnen bewerken. Na de vakantie hebben we overlegd met Ad over de mooiste foto’s. Daarvan hebben we er een gekozen die Ad heeft uitgesneden tot een breed panorama formaat en heeft bewerkt. Ad heeft de kleuren en de lucht nóg mooier laten uitkomen en een ongerechtigheid uit de foto gehaald. Daarna heeft hij de foto op geborsteld aluminium laten afdrukken in het formaat 160 x 80 cm. Na ook zijn hulp bij het ophangen hebben we nu een schitterende eyecatcher in onze woonkamer hangen. Veel dank Ad!
Jildert Venema

Senior schade-expert NIVRE-re, Achmea Claims Organisatie

error: Content is protected !!