Deze tevreden klanten hebben al foto's waar je, iedere keer als je er naar kijkt, blij van wordt.

Aanbevelingen.

Echt super mooi!


Hilda Korbijn Teamleidster Klant Contact Center

Sinds enkele weken hebben wij een prachtige foto van Rotterdam boven onze bank hangen. Deze is gedrukt op aluminium. Echt super mooi! Buiten het feit dat hij een absolute top fotograaf is hebben wij Ad ervaren als vriendelijk en zeer correct met erg veel geduld om aan al onze wensen te voldoen. Wij bevelen hem zeker aan!

Ad neemt geen genoegen met goed, het moet PERFECT zijn!


Corrie Monster Telefoniste / Receptioniste bij Riwal

Ad adviseerde mij vooraf over mijn kledingkeuze, make-up ed..... Tijdens de shoot nam hij ruimschoots de tijd om mij op mijn gemak te stellen en toonde oprechte belangstelling in mij om tot een perfect resultaat te komen waarbij mijn persoonlijkheid en karakter op een prachtige manier zijn vastgelegd. Ad neemt geen genoegen met goed, het moet PERFECT zijn!

Ad weet je te ontspannen en op scherp te zetten tegelijk...


Hessel Voorbij Directeur/eigenaar Connected Development b.v.

"Ad houdt van koppen. Hij is niet eerder tevreden dan dat de boodschap uit de foto overeenkomt met de boodschap die je vanuit je professie wil overbrengen.
Hij weet je te ontspannen en op scherp te zetten tegelijk. Apparatuur is top, zo ook de koffie!"

Ad is een fijne fotograaf om mee te werken...


Anasha van Tooren Host Netwerkplein Makro Dordrecht en Breda

"Ad is sinds een jaar actief lid van de Netwerk Community rondom Makro Dordrecht. Als fotograaf is zijn bijdrage heel groot. Ik ben enorm blij met de reportages die Ad 'schiet'. Hij weet als geen ander de momenten vast te leggen die er toe doen.

Daarnaast heb ik persoonlijk ook een aantal keer met Ad gewerkt, Ad is een fijne fotograaf om mee te werken, is geduldig en weet hoe hij zijn 'model' weg moet zetten om 'die ene' foto te kunnen maken.

Ik ben trots op het feit dat het Netwerkplein in Dordrecht werk van Ad tentoon mag stellen. Onze gasten staan regelmatig met bewondering te kijken naar de fotoshow die wij draaien op 1 van onze beeldschermen.

Ad ik hoop dat we nog veel samen kunnen doen!"

Ik vond de fotoshoot met Ad heel ontspannen en het resultaat mag er zijn...


Antal Spaapen Offline Growth Hacker

"Even een fotootje schieten? Dat kun je zelf. Maar echt mooie beelden, daar heb je een vakman voor nodig.​

Ad onderscheid zich hierin door goed voorbereid aan het werk te gaan. Hij heeft oog voor zowel voor de decor, licht en natuurlijk dat of diegene die gefotografeerd wordt en neemt er goed de tijd voor.

Ik vond de fotoshoot met Ad heel ontspannen en het resultaat mag er zijn.
Daarom kan ik Ad van harte aanbevelen!"

Ad stelt je erg op je gemak, we hadden meteen een "klik"!...


Corrie Monster Telefoniste/Receptioniste bij Riwal

"Ad van Koppen is een erg vakkundige en enthousiaste fotograaf.
Hij is zeer professioneel, heeft leuke suggesties waardoor zijn foto's uniek zijn en waarmee hij zijn werk echt onderscheidt. Ad stelt je erg op je gemak, we hadden meteen een "klik"!
De foto's zijn pràchtig geworden!"

Het was erg fijn Ad als trouw-fotograaf te hebben...


Borkán Abd el Moeti Bruidegom

"Het was erg fijn Ad als trouwfotograaf te hebben. In het begin van de fotosessie had ik nogal moeite had om te ontspannen door de grote groep die aanwezig was. Gelukkig was Ad assertief en hielp me alleen op zijn aanwijzingen te letten en niet op andere dingen. Daardoor kon ik me veel beter ontspannen en genoot ik ook meer van de fotosessie. Ik waardeerde enorm dat hij me hierin vriendelijk en sturend begeleidde. Hij nam mijn vrouw en ik naar de mooiste plekken rondom de trouwlocatie en zocht fotoplekken uit die wij niet eens gezien hadden. Hij gaf verder ook creatieve voorstellen wat voor leuke houdingen we tijdens de fotosessie konden aannemen, waardoor de foto's nog gevarieerder werden. Al met al was het een erg geslaagde fotosessie! De foto's waren prachtig en hebben een mooi plekje aan onze muur verdiend:)"

We hebben heel veel positieve reacties gekregen...


Diana van der Meer - Metzelaar Wiskundig adviseur

"We hebben de Skyline van Rotterdam in onze woonkamer hangen, foto van Ad van Koppen (met xposer ophangsysteem). Staat prachtig! We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het is dan ook een prachtige foto. Ad heeft hem zelf bij ons thuis gebracht en opgehangen ? We zijn er erg blij mee, Ad!"

De foto's zijn prachtig en brengen veel vreugdevolle herinneringen naar boven!...


Karin Erkamp Moeder van de bruidegom

"Trouwreportage in de kou
Met veel kapiteins op een schip was het eigenlijk moeilijk om de trouwreportage van mijn zoon en schoondochter te maken, maar door de duidelijke manier waarop Ad aangaf wat op welk moment gewenst was, is het een prachtige reportage geworden met oog voor de prachtige details van de trouwlocatie, het echtpaar zelf en de lage temperatuur! Door zijn originele kijk op landschappen, gebouwen en mensen benadrukt en legt Ad vast wat een situatie bijzonder mooi maakt! De foto’s zijn prachtig en brengen veel vreugdevolle herinneringen naar boven!"

Ad is een topper in infrarood fotografie...


Henk Albronda Eigenaar Fotofair-Photofair

"Ad is een topper in infrarood fotografie. Ook goed in het helpen en opbouwen van fotobeurzen zoals de Fotofair."

Zeker de mooiste portretfoto die ik heb gezien...


Guus Capel Student

"Prachtige foto’s van ad van koppen fotografie. Zeker de mooiste portret foto die ik heb gezien."

Translate »