Tevreden klanten:

“Fascinated by the pictures of Ad van Koppen Photography. Wonderful pictures, good luck in your artwork!”

Doira

“Ad, du hast tolle Fotos mit einem hervorragenden Qualität gemacht. Das ist genau das, was ich mir vorgestellt habe. Vielen herzlichen Dank!”

Lana Tsaytnits, Schweiz, Unterbäch

“Afgelopen zaterdag heb ik bij Ad van Koppen de workshop “Haal meer uit je camera” gevolgd. En ik moet zeggen: zeer de moeite waard! In simpele, Jip-en-Janneke-taal word je uitgelegd hoe een digitale camera nou precies werkt. Waar moet je op letten als je die ene te gekke, aansprekende foto wilt maken? Belichtingsdriehoek, scherptediepte, compositie, lijnenspel, brandpuntsafstand, het komt allemaal aan bod. Eerst een stukje theorie, daarna het leukste: de praktijk. Deze workshop is voor elke startende fotograaf een must! Bedankt voor de heldere uitleg, Ad en tot de volgende keer!”

Wim Hendriksz

“Professionele blik, mooi resultaat van opkrikken oude foto tot print op aluminium.”

Maurik van Haagen

“Na het overlijden van mijn oma wachtte ons de gigantische taak om haar fotoarchief digitaal te maken, om zo nog lang te kunnen bewaren.

Hiervoor hebben we de hulp van Ad ingeschakeld. Het resultaat is geweldig.

Foto’s die je uit een fotoboek scheurt worden gewoon prachtige digitale exemplaren, alles met een duidelijke naam zodat het gemakkelijk terug te vinden is. Ook de fotos met een vouw erin of hele oude exemplaren die zwaar beschadigd waren.

Ad heeft alles prachtig en op een heel natuurlijke manier opgepoetst. Ook heeft Ad ons goed ondersteund bij het maken van de keuzes in de fotos uit haar enorme archief, om er zo voor te zorgen dat we een mooie en behapbare collectie over hebben gehouden.

Ik kan iedereen van harte aanraden om met Ad samen te werken!”

Marre Smit

Ad van Koppen gaat voor de mooiste foto en dat betekent dat hij altijd blijft zoeken naar het mooiste beeld. Ik heb Ad gevraagd om de foto van de header van de homepagina van mijn website te maken.

Het beeld dat mij voor ogen stond was een foto van mijzelf met op de achtergrond hotel New York omdat dat voor mij een bijzondere plek is.

Ik wilde heel graag dat het een dynamisch beeld zou worden waar de levendigheid en actie in terug te zien zou zijn.

Ad is daar heel goed in geslaagd en ik krijg regelmatig complementen voor deze foto. Ik sta er op zoals ik ben en dat was de bedoeling. Ik ben heel blij met mijn foto’s! Dank je wel Ad!

Marieke Blok

Imagostrateeg

“Gisteren hadden we een leuke en leerzame middag. Ad startte met het uitzoeken wat we al wisten en wat we nodig hadden. Voor mij in Jip-en-Janneke taal, voor mijn man in technische termen.

We kregen opdrachten op ons eigen niveau, zodat we de theorie meteen in praktijk konden brengen. “Maak een spannende foto. Wat ga je doen? Ik wil je horen denken”.

Dank zij de goede instructies en de plezierige feedback is dat ook een aantal keren gelukt. We komen zeker terug voor een vervolg!”

Esther Wijnands

“Op vrijdag 15-4-2022 een TOP Workshop „Ken je Camera“ in de Biesbosch bij Ad gevolgd. Ad was uitstekend in staat alle deelnemers ieder op zijn of haar niveau te voorzien van waardevolle aanwijzingen en feedback op de gemaakte foto‘s waardoor de resultaten met iedere foto verbeterde. Absoluut aan te bevelen.”

Twan Schoenmakers

“15 april de workshop .ken je camera in de Biesbosch gedaan Echt heel veel geleerd .! Camera kan vanaf nu van de autostand (paniekstand) af. Ad heeft veel uitgelegd en kan dit ook boeiend vertellen . Ik zou t zeker aanraden om met Ad op pad te gaan.”

Vera Mulder

“Wij wilden een foto in laten scannen, maar kreeg bij andere fotograven het antwoord dat het niet mogelijk was om dat formaat in te scannen. Ad bedacht bij het horen van de vraag meteen een oplossing en heeft de foto prachtig gerestaureerd!

Charmaine Tel

“Ik ben nog meer gefascineerd geraakt door infraroodfotografie!

Rob Rikers

Photo Inspirator

“Hi Ad, thank you for your great pictures! We like them so much and we wish you all the best 🙂 Chris & Seline

Chris Roux

Bruidegom

“Vakantiefoto Zuid Afrika op aluminium laten zetten. Prachtig resultaat, goed advies en service!

Yvonne Koster

“Als kunstenaar met regelmatig een model over de vloer wilde ik graag de kwaliteit van mijn foto’s verbeteren. Het licht is voor mij heel belangrijk dus die automatische stand kon echt niet meer. Ad is een ochtend in mijn atelier geweest en heeft me alles uitgelegd over mijn nieuwe camera, en we hebben veel geoefend. Afgelopen maandag kwam er een nieuw model en de foto’s die ik gemaakt heb zijn geweldig, veel mooier dan voorheen, met prachtig dramatisch licht. Super bedankt , Ad!

Lizette Luijten

Kunstenaar

Ad heeft een fantastische foto reportage van Woobe´s hand made producten voor me gemaakt. Mijn beton creaties komen nu geheel tot hun recht. Ad is profesioneel en heeft ver binnen afgesproken tijd de foto´s geleverd. Ontzettend blij met het gehele proces. Dank Ad.

Daniëlle Visscher

Eigenaar, Woobe

Drie minuten nadat ik mijn eerste C.V. met nieuwe portretfoto, gemaakt door Ad, verstuurde, werd ik al gebeld… Toeval?

Lidie van den Broek

Planner - Werkvoorbereider

“Ik ben met mijn spiegelreflexcamera samen met Ad op pad geweest in de Hollandse Biesbosch, ik fotografeerde altijd op de volautomatische P-stand. Ad heeft me uitgelegd welke andere mogelijkheden er zijn om te fotograferen en zelf meer de regie te voeren over hoe ik wil dat de foto eruit moet komen te zien. Ad doet dat op een geduldige en leuke wijze, hij geeft tips en trucs die meteen resultaat opleveren. Ad legt ook veel uit wat betreft compositie en leert je anders kijken naar de omgeving. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met Ad op pad. Wat mij betreft echt een aanrader, je gaat beter fotograferen en daardoor wordt het leuker om met je camera op pad te gaan!

Marcel van Veldhoven

Eventmanager, De Broekriem

“Ad is echt een topper!

Hij stelt je op je gemak en neemt enorm veel tijd voor je. Hij weet precies wat hij wil en hij weet ook heel goed wat daarvoor nodig is.

Hij zorgt voor de juiste ontspanning en humor, zijn enthousiasme is zo bijzonder, het vult de hele ruimte en dat zorgt er ook weer voor dat je er helemaal in mee kunt gaan en voor je het weet heeft hij precies dat op de foto weten te krijgen waar hij naar zocht en jij als klant bent dan gewoon compleet verwondert.

De fotoshoot was geweldig leuk, ontspannend en gezellig met als resultaat prachtige foto´s!

Dank je wel Ad, ik ben er echt ontzettend blij mee!”

Lua Galega

Hypnotherapeut & Kinderhypnose

“Deze zomer zijn wij op vakantie geweest in Canada, met nieuwe fotoapparatuur. Vooraf hebben we overlegd met Ad over filters en het bestandsformaat (RAW), zodat hij foto’s optimaal zou kunnen bewerken. Na de vakantie hebben we overlegd met Ad over de mooiste foto’s. Daarvan hebben we er een gekozen die Ad heeft uitgesneden tot een breed panorama formaat en heeft bewerkt. Ad heeft de kleuren en de lucht nóg mooier laten uitkomen en een ongerechtigheid uit de foto gehaald. Daarna heeft hij de foto op geborsteld aluminium laten afdrukken in het formaat 160 x 80 cm. Na ook zijn hulp bij het ophangen hebben we nu een schitterende eyecatcher in onze woonkamer hangen. Veel dank Ad!”

Jildert Venema

Senior schade-expert NIVRE-re, Achmea Claims Organisatie

“Sinds enkele weken hebben wij een prachtige foto van Rotterdam boven onze bank hangen. Deze is gedrukt op aluminium. Echt super mooi! Buiten het feit dat hij een absolute top fotograaf is hebben wij Ad ervaren als vriendelijk en zeer correct met erg veel geduld om aan al onze wensen te voldoen. Wij bevelen hem zeker aan!”

Hilda Korbijn

Teamleidster Klant Contact Center, Otolift Trapliften

“Ad adviseerde mij vooraf over mijn kledingkeuze, make-up ed….. Tijdens de shoot nam hij ruimschoots de tijd om mij op mijn gemak te stellen en toonde oprechte belangstelling in mij om tot een perfect resultaat te komen waarbij mijn persoonlijkheid en karakter op een prachtige manier zijn vastgelegd. Ad neemt geen genoegen met goed, het moet PERFECT zijn!”

Corrie Monster

Telefoniste / Receptioniste, Riwal

“Ad houdt van koppen. Hij is niet eerder tevreden dan dat de boodschap uit de foto overeenkomt met de boodschap die je vanuit je professie wil overbrengen.
Hij weet je te ontspannen en op scherp te zetten tegelijk. Apparatuur is top, zo ook de koffie!”

Hessel Voorbij

Directeur / Eigenaar, Connected Development b.v.

“Ad is sinds een jaar actief lid van de Netwerk Community rondom Makro Dordrecht. Als fotograaf is zijn bijdrage heel groot. Ik ben enorm blij met de reportages die Ad ‘schiet’. Hij weet als geen ander de momenten vast te leggen die er toe doen.

Daarnaast heb ik persoonlijk ook een aantal keer met Ad gewerkt, Ad is een fijne fotograaf om mee te werken, is geduldig en weet hoe hij zijn ‘model’ weg moet zetten om ‘die ene’ foto te kunnen maken.

Ik ben trots op het feit dat het Netwerkplein in Dordrecht werk van Ad tentoon mag stellen. Onze gasten staan regelmatig met bewondering te kijken naar de fotoshow die wij draaien op 1 van onze beeldschermen.

Ad ik hoop dat we nog veel samen kunnen doen!”

Anasha van Tooren

Host Netwerkplein, Makro Dordrecht en Breda

“Even een fotootje schieten? Dat kun je zelf. Maar echt mooie beelden, daar heb je een vakman voor nodig.​

Ad onderscheid zich hierin door goed voorbereid aan het werk te gaan. Hij heeft oog voor zowel voor de decor, licht en natuurlijk dat of diegene die gefotografeerd wordt en neemt er goed de tijd voor.

Ik vond de fotoshoot met Ad heel ontspannen en het resultaat mag er zijn.
Daarom kan ik Ad van harte aanbevelen!”

Antal Spaapen

Offline Growth Hacker

Ad van Koppen is een fijne fotograaf om mee te werken. Geduldig, enthousiast en zeer vakkundig! Ad heeft voor mij een mooie profielfoto gemaakt.

Désiré Sakko

Pionier, bemiddelaar, schuldhulpverlener

“Ad van Koppen is een erg vakkundige en enthousiaste fotograaf.
Hij is zeer professioneel, heeft leuke suggesties waardoor zijn foto’s uniek zijn en waarmee hij zijn werk echt onderscheidt. Ad stelt je erg op je gemak, we hadden meteen een “klik”!
De foto’s zijn pràchtig geworden!”

Corrie Monster

Telefoniste / Receptioniste, Riwal

“Het was erg fijn Ad als trouwfotograaf te hebben. In het begin van de fotosessie had ik nogal moeite had om te ontspannen door de grote groep die aanwezig was. Gelukkig was Ad assertief en hielp me alleen op zijn aanwijzingen te letten en niet op andere dingen. Daardoor kon ik me veel beter ontspannen en genoot ik ook meer van de fotosessie. Ik waardeerde enorm dat hij me hierin vriendelijk en sturend begeleidde. Hij nam mijn vrouw en ik naar de mooiste plekken rondom de trouwlocatie en zocht fotoplekken uit die wij niet eens gezien hadden. Hij gaf verder ook creatieve voorstellen wat voor leuke houdingen we tijdens de fotosessie konden aannemen, waardoor de foto’s nog gevarieerder werden. Al met al was het een erg geslaagde fotosessie! De foto’s waren prachtig en hebben een mooi plekje aan onze muur verdiend:)”

Borkán Abd el Moeti

Bruidegom

“We hebben de Skyline van Rotterdam in onze woonkamer hangen, foto van Ad van Koppen (met xposer ophangsysteem). Staat prachtig! We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het is dan ook een prachtige foto. Ad heeft hem zelf bij ons thuis gebracht en opgehangen! We zijn er erg blij mee, Ad!”

Diana van der Meer - Metzelaar

Wiskundig adviseur

“Trouwreportage in de kou
Met veel kapiteins op een schip was het eigenlijk moeilijk om de trouwreportage van mijn zoon en schoondochter te maken, maar door de duidelijke manier waarop Ad aangaf wat op welk moment gewenst was, is het een prachtige reportage geworden met oog voor de prachtige details van de trouwlocatie, het echtpaar zelf en de lage temperatuur! Door zijn originele kijk op landschappen, gebouwen en mensen benadrukt en legt Ad vast wat een situatie bijzonder mooi maakt! De foto’s zijn prachtig en brengen veel vreugdevolle herinneringen naar boven!”

Karin Erkamp

Moeder van de Bruidegom

“Ad is een topper in infrarood fotografie. Ook goed in het helpen en opbouwen van fotobeurzen zoals de Fotofair.”

Henk Albronda

Eigenaar, Fotofair-Photofair

“Prachtige foto’s van ad van koppen fotografie. Zeker de mooiste portret foto die ik heb gezien.”

Guus Capel

Student

error: Content is protected !!