Aanbevelingen:

“Ik ben nog meer gefascineerd geraakt door infraroodfotografie!

Rob Rikers

Photo Inspirator

“Hi Ad, thank you for your great pictures! We like them so much and we wish you all the best 🙂 Chris & Seline

Chris Roux

Bruidegom

“Vakantiefoto Zuid Afrika op aluminium laten zetten. Prachtig resultaat, goed advies en service!

Yvonne Koster

“Als kunstenaar met regelmatig een model over de vloer wilde ik graag de kwaliteit van mijn foto’s verbeteren. Het licht is voor mij heel belangrijk dus die automatische stand kon echt niet meer. Ad is een ochtend in mijn atelier geweest en heeft me alles uitgelegd over mijn nieuwe camera, en we hebben veel geoefend. Afgelopen maandag kwam er een nieuw model en de foto’s die ik gemaakt heb zijn geweldig, veel mooier dan voorheen, met prachtig dramatisch licht. Super bedankt , Ad!

Lizette Luijten

Kunstenaar

Ad heeft een fantastische foto reportage van Woobe´s hand made producten voor me gemaakt. Mijn beton creaties komen nu geheel tot hun recht. Ad is profesioneel en heeft ver binnen afgesproken tijd de foto´s geleverd. Ontzettend blij met het gehele proces. Dank Ad.

Daniëlle Visscher

Eigenaar, Woobe

Drie minuten nadat ik mijn eerste C.V. met nieuwe portretfoto, gemaakt door Ad, verstuurde, werd ik al gebeld… Toeval?

Lidie van den Broek

Planner - Werkvoorbereider

“Ik ben met mijn spiegelreflexcamera samen met Ad op pad geweest in de Hollandse Biesbosch, ik fotografeerde altijd op de volautomatische P-stand. Ad heeft me uitgelegd welke andere mogelijkheden er zijn om te fotograferen en zelf meer de regie te voeren over hoe ik wil dat de foto eruit moet komen te zien. Ad doet dat op een geduldige en leuke wijze, hij geeft tips en trucs die meteen resultaat opleveren. Ad legt ook veel uit wat betreft compositie en leert je anders kijken naar de omgeving. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met Ad op pad. Wat mij betreft echt een aanrader, je gaat beter fotograferen en daardoor wordt het leuker om met je camera op pad te gaan!

Marcel van Veldhoven

Eventmanager, De Broekriem

“Ad is echt een topper!

Hij stelt je op je gemak en neemt enorm veel tijd voor je. Hij weet precies wat hij wil en hij weet ook heel goed wat daarvoor nodig is.

Hij zorgt voor de juiste ontspanning en humor, zijn enthousiasme is zo bijzonder, het vult de hele ruimte en dat zorgt er ook weer voor dat je er helemaal in mee kunt gaan en voor je het weet heeft hij precies dat op de foto weten te krijgen waar hij naar zocht en jij als klant bent dan gewoon compleet verwondert.

De fotoshoot was geweldig leuk, ontspannend en gezellig met als resultaat prachtige foto´s!

Dank je wel Ad, ik ben er echt ontzettend blij mee!”

Lua Galega

Hypnotherapeut & Kinderhypnose

“Deze zomer zijn wij op vakantie geweest in Canada, met nieuwe fotoapparatuur. Vooraf hebben we overlegd met Ad over filters en het bestandsformaat (RAW), zodat hij foto’s optimaal zou kunnen bewerken. Na de vakantie hebben we overlegd met Ad over de mooiste foto’s. Daarvan hebben we er een gekozen die Ad heeft uitgesneden tot een breed panorama formaat en heeft bewerkt. Ad heeft de kleuren en de lucht nóg mooier laten uitkomen en een ongerechtigheid uit de foto gehaald. Daarna heeft hij de foto op geborsteld aluminium laten afdrukken in het formaat 160 x 80 cm. Na ook zijn hulp bij het ophangen hebben we nu een schitterende eyecatcher in onze woonkamer hangen. Veel dank Ad!”

Jildert Venema

Senior schade-expert NIVRE-re, Achmea Claims Organisatie

“Sinds enkele weken hebben wij een prachtige foto van Rotterdam boven onze bank hangen. Deze is gedrukt op aluminium. Echt super mooi! Buiten het feit dat hij een absolute top fotograaf is hebben wij Ad ervaren als vriendelijk en zeer correct met erg veel geduld om aan al onze wensen te voldoen. Wij bevelen hem zeker aan!”

Hilda Korbijn

Teamleidster Klant Contact Center, Otolift Trapliften

“Ad adviseerde mij vooraf over mijn kledingkeuze, make-up ed….. Tijdens de shoot nam hij ruimschoots de tijd om mij op mijn gemak te stellen en toonde oprechte belangstelling in mij om tot een perfect resultaat te komen waarbij mijn persoonlijkheid en karakter op een prachtige manier zijn vastgelegd. Ad neemt geen genoegen met goed, het moet PERFECT zijn!”

Corrie Monster

Telefoniste / Receptioniste, Riwal

“Ad houdt van koppen. Hij is niet eerder tevreden dan dat de boodschap uit de foto overeenkomt met de boodschap die je vanuit je professie wil overbrengen.
Hij weet je te ontspannen en op scherp te zetten tegelijk. Apparatuur is top, zo ook de koffie!”

Hessel Voorbij

Directeur / Eigenaar, Connected Development b.v.

“Ad is sinds een jaar actief lid van de Netwerk Community rondom Makro Dordrecht. Als fotograaf is zijn bijdrage heel groot. Ik ben enorm blij met de reportages die Ad ‘schiet’. Hij weet als geen ander de momenten vast te leggen die er toe doen.

Daarnaast heb ik persoonlijk ook een aantal keer met Ad gewerkt, Ad is een fijne fotograaf om mee te werken, is geduldig en weet hoe hij zijn ‘model’ weg moet zetten om ‘die ene’ foto te kunnen maken.

Ik ben trots op het feit dat het Netwerkplein in Dordrecht werk van Ad tentoon mag stellen. Onze gasten staan regelmatig met bewondering te kijken naar de fotoshow die wij draaien op 1 van onze beeldschermen.

Ad ik hoop dat we nog veel samen kunnen doen!”

Anasha van Tooren

Host Netwerkplein, Makro Dordrecht en Breda

“Even een fotootje schieten? Dat kun je zelf. Maar echt mooie beelden, daar heb je een vakman voor nodig.​

Ad onderscheid zich hierin door goed voorbereid aan het werk te gaan. Hij heeft oog voor zowel voor de decor, licht en natuurlijk dat of diegene die gefotografeerd wordt en neemt er goed de tijd voor.

Ik vond de fotoshoot met Ad heel ontspannen en het resultaat mag er zijn.
Daarom kan ik Ad van harte aanbevelen!”

Antal Spaapen

Offline Growth Hacker

Ad van Koppen is een fijne fotograaf om mee te werken. Geduldig, enthousiast en zeer vakkundig! Ad heeft voor mij een mooie profielfoto gemaakt.

Désiré Sakko

Pionier, bemiddelaar, schuldhulpverlener

“Ad van Koppen is een erg vakkundige en enthousiaste fotograaf.
Hij is zeer professioneel, heeft leuke suggesties waardoor zijn foto’s uniek zijn en waarmee hij zijn werk echt onderscheidt. Ad stelt je erg op je gemak, we hadden meteen een “klik”!
De foto’s zijn pràchtig geworden!”

Corrie Monster

Telefoniste / Receptioniste, Riwal

“Het was erg fijn Ad als trouwfotograaf te hebben. In het begin van de fotosessie had ik nogal moeite had om te ontspannen door de grote groep die aanwezig was. Gelukkig was Ad assertief en hielp me alleen op zijn aanwijzingen te letten en niet op andere dingen. Daardoor kon ik me veel beter ontspannen en genoot ik ook meer van de fotosessie. Ik waardeerde enorm dat hij me hierin vriendelijk en sturend begeleidde. Hij nam mijn vrouw en ik naar de mooiste plekken rondom de trouwlocatie en zocht fotoplekken uit die wij niet eens gezien hadden. Hij gaf verder ook creatieve voorstellen wat voor leuke houdingen we tijdens de fotosessie konden aannemen, waardoor de foto’s nog gevarieerder werden. Al met al was het een erg geslaagde fotosessie! De foto’s waren prachtig en hebben een mooi plekje aan onze muur verdiend:)”

Borkán Abd el Moeti

Bruidegom

“We hebben de Skyline van Rotterdam in onze woonkamer hangen, foto van Ad van Koppen (met xposer ophangsysteem). Staat prachtig! We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het is dan ook een prachtige foto. Ad heeft hem zelf bij ons thuis gebracht en opgehangen! We zijn er erg blij mee, Ad!”

Diana van der Meer - Metzelaar

Wiskundig adviseur

“Trouwreportage in de kou
Met veel kapiteins op een schip was het eigenlijk moeilijk om de trouwreportage van mijn zoon en schoondochter te maken, maar door de duidelijke manier waarop Ad aangaf wat op welk moment gewenst was, is het een prachtige reportage geworden met oog voor de prachtige details van de trouwlocatie, het echtpaar zelf en de lage temperatuur! Door zijn originele kijk op landschappen, gebouwen en mensen benadrukt en legt Ad vast wat een situatie bijzonder mooi maakt! De foto’s zijn prachtig en brengen veel vreugdevolle herinneringen naar boven!”

Karin Erkamp

Moeder van de Bruidegom

“Ad is een topper in infrarood fotografie. Ook goed in het helpen en opbouwen van fotobeurzen zoals de Fotofair.”

Henk Albronda

Eigenaar, Fotofair-Photofair

“Prachtige foto’s van ad van koppen fotografie. Zeker de mooiste portret foto die ik heb gezien.”

Guus Capel

Student

error: Content is protected !!