Privacybeleid

26 april 2018

DEZE WEBSITE EN DE DAARAAN GEKOPPELDE INTERNETDIENSTEN WORDEN BEHEERD EN TER BESCHIKKING GESTELD DOOR DE EENMANSZAAK AD VAN KOPPEN FOTOGRAFIE (HIERNA AANGEGEVEN MET "IK", "MIJN" EN AD VAN KOPPEN), GEVESTIGD TE BARENDRECHT EN INGESCHREVEN IN HET HANDELSREGISTER VAN DE KAMER VAN KOOPHANDEL VAN ROTTERDAM ONDER NUMMER 64942376.

Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als jij zelf. Daarom doe ik er alles aan om de persoonlijke informatie die jij mij verstrekt vertrouwelijk te behandelen en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In dit privacybeleid lees je welke persoonsgegevens ik verzamel en verwerk en met welk doel, wat ik met deze persoonsgegevens doe, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat je kunt doen als je nog vragen hebt.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met mij deelt:

  1. Online als je mijn website bezoekt: www.advankoppenfotografie.nl (de "website"); en
  2. Offline als je informatie met mij deelt, bijvoorbeeld als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, tijdens een workshop, of soortgelijk event.

Door gebruik te maken van de website, ga je akkoord met de voorwaarden van dit privacybeleid.
Ook wanneer je offline je gegevens met mij deelt, handel ik volgens dit privacybeleid.


DE INFORMATIE DIE IK VERZAMEL

Op mijn website of via websites van derden verzamel en/of ontvang ik de volgende informatie:

  1. Persoonlijke informatie die je actief met mij deelt
    Ik heb je voornaam, achternaam en e-mailadres nodig als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, reageert op een enquête, deelneemt aan een win-actie, een gratis weg-gever aanvraagt, via het contactformulier, of een product of dienst koopt.

    Wanneer je een product of dienst aanschaft, vraag ik ook om je volledige adres (straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats) om fysieke producten te kunnen toesturen en om je factuur goed op te kunnen maken.

    Ik vraag je om je telefoonnummer om je te informeren over de levering van bestelde producten, om afspraken in te plannen of om je te kunnen bereiken in geval van onvoorziene omstandigheden (bijv. een annulering van een fotoshoot op het laatste moment).
  2. Persoonsgegevens die om technische redenen en automatisch aan mij worden doorgegeven
    In aanvulling op de bovengenoemde informatie, ontvang ik bij bestellingen extra gegevens die door het systeem worden aangemaakt: het bestelnummer, de bestelgegevens, het bestelbedrag, de besteldatum, het tijdstip en je IP-adres. Tevens ontvang ik jouw rekeninginfo (IBAN en BIC) via mijn betalingsdienst Mollie (zie: Servicediensten).

    Daarnaast maak ik gebruik van cookies waarvoor je een cookiemelding hebt kunnen zien bij je eerste bezoek aan de website. Ik verwijs je naar mijn Cookiebeleid voor meer informatie over cookies op deze website.
  3. Persoonsgegevens die ik ontvang via andere bronnen
    Ik kan ook informatie via derden verzamelen of ontvangen, bijvoorbeeld via sites van mijn pagina's op social media als Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn.


HOE IK JE GEGEVENS GEBRUIK

Ik gebruik je gegevens om:

  • mijn bestellingen te verwerken en mijn producten of diensten te leveren
  • je factuur op te maken na aankoop van een product of dienst
  • je betaling af te handelen
  • ondersteuning en/of extra informatie te bieden
  • je feedback te vragen
  • mijn website en diensten te verbeteren
  • je te informeren over mijn producten en diensten, en die van anderen als ik denk dat je die interessant kunt vnden

Ik mail je mijn maandelijkse nieuwsbrief uitsluitend na aankoop van een product of dienst, of als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven.


HET VERWERKEN, OPSLAAN EN/OF DELEN VAN JE GEGEVENS

Ik sla jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. De gegevens die je via mijn website met mij deelt, worden per beveligde verbinding (SSL) naar mij verstuurd.

De inloggegevens die je aanmaakt voor een account, worden afgeschermd opgeslagen. Ik kan jouw wachtwoord niet inzien en zie alleen je gebruikersnaam en e-mailadres.

Ik deel je gegevens nooit met derden, tenzij dit nodig is om aan een wettelijke verplichting te voldoen.


WANNEER IK INFORMATIE DEEL MET ANDEREN

Voor sommige handelingen maak ik gebruik van externe servicediensten, waardoor zij (een deel van) jouw persoonlijke gegevens ontvangen en beheren. Hieronder lees je welke diensten ik gebruik. Tevens vind je een link naar hun privacybeleid.

  • Betalingsdiensten
    Jouw online betalingen vinden plaats in een beveiligde betaalomgeving. Om de betaling uit te voeren maak ik gebruik van de betalingsdiensten Mollie en SumUp. Mollie ontvangt jouw bestelgegevens. Mollie ontvangt naast de bestelgegevens ook jouw rekeninginfo (IBAN en BIC). SumUp ontvangt alleen jouw rekeninginfo (IBAN en BIC). Bij Mollie en SumUp heb ik ook toegang tot deze gegevens.
    privacybeleid Mollie
    privacybeleid SumUp
  • E-mailservice
    Naast mijn eigen e-mailprogramma maak ik voor mijn nieuwsbrief gebruik van de e-mailservice van ActiveCampaign.
    privacybeleid ActiveCampaign


BEWAARTERMIJN VAN JOUW GEGEVENS

Ik zal je gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor je je gegevens met mij hebt gedeeld. Jouw aanmelding voor mijn nieuwsbrief wordt opgeslagen en bewaard, totdat jij je afmeldt. Na afmelding worden jouw gegevens per direct verwijderd.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt altijd recht op inzage, aanpassing of wissen van jouw persoonsgegevens. Als je een account hebt aangemaakt, kun je je gegevens zelf beheren. Onder aan iedere nieuwsbrief die ik stuur, kun je jezelf uitschrijven van mijn mailinglist.

Lukt het je niet je gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen, neem dan contact op via advankoppen@tiscali.nl. Ik zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren en je inzicht geven in de gegevens die ik van jou heb.


KLACHTEN

Ik neem de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus. Als jij het idee hebt dat mijn inspanningen niet voldoende zijn en dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan contact op via advankoppen@tiscali.nl.

Ook wijs ik je op je recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


INFORMATIE DIE JIJ ZELF DEELT MET DERDEN

Houd er rekening mee dat de informatie die je zelf openlijk via mijn website deelt met derden - bijvoorbeeld via een blogcomment of via mijn pagina's op social media - door iedere bezoeker kan worden gezien, verzameld en/of gebruikt. Ik accepteer geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor ongeoorloofd gebruik van deze informatie door derden.


VRAGEN OVER MIJN PRIVACYBELEID

In geval van ontwikkelingen in de privacywetgeving of een aanpassing van mijn website kan dit privacybeleid worden bijgewerkt.

Voor vragen over mijn privacybeleid kun je mij mailen via advankoppen@tiscali.nl.

Translate »